top of page

Ryan Lansink

Commissaris Extern

Mijn naam is Ryan Lansink en ik ben dit collegejaar de ‘commissaris Extern’ van Ad Informandum. Als commissaris Extern ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de grote activiteiten van de vereniging, denk hierbij aan: symposia, pleittrainingen en het Career Event.


Ik hoop jullie dit jaar natuurlijk allemaal snel te leren kennen, maar voor ik jullie in levende lijven tegenkom, zal ik mij even kort voorstellen. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de rechtenstudie in Utrecht. Naast de verplicht vakken die ik de afgelopen twee jaar volgde, heb ik mij veel bezig gehouden met verschillende commissies. Bij de JSVU heb ik deel uitgemaakt van de educatie- én de introductiecommissie en bij Ad Informandum was ik afgelopen jaar deel van de Inhoudelijke Activiteitencommissie.


Naast mijn studie ben ik vooral bezig met sporten. Ik beoefen al 13 jaar lang de kunsten van Kenpo Karate in Nieuwegein, waar ik nog steeds twee keer per week met veel plezier op de mat sta. Daarnaast heb ik diverse andere vechtsporten gedaan, waar je mij altijd naar mag vragen op de borrels. Verder ben ik regelmatig te vinden in de Basic-Fit in Leidsche Rijn, al wint de drang naar een avondje Netflix het ook zeker nog wel eens. Ik kijk dan graag naar historische oorlogsseries, zoals ‘Vikings’ of ‘Age of samurai, battle for Japan’. Uiteraard mogen de advocatenseries echter ook niet ontbreken; mijn favoriet in dit genre is de serie ‘For Life’. De rest van mijn tijd besteed ik aan werken in de horeca en mijn fantastische vriendin, die soms toch ook wel wat aandacht wilt ;).


Ik zie er erg naar uit om, als bestuurslid, dit jaar de vereniging naar een nóg hoger niveau te tillen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, maar gelukkig kan ik altijd rekenen op de hulp van mijn medebestuursleden. Ook hoop ik samen met een aantal van jullie een paar leuke commissies te vormen. Samen zullen wij dan werken aan voorgaand genoemde evenementen. Dit is niet alleen een leuke kans om nieuwe vrienden te maken en je netwerk uit te breiden, maar ook een uitgelegen kans om je CV een boost te geven. Mocht dit jou nou echt aanspreken, stuur dan gerust een berichtje of trek mij aan m’n jasje…

We gaan er met z’n allen een veelbelovend jaar van maken!

bottom of page