top of page

Nelleke van Bruggen

Commissaris Sociale Activiteiten

Mijn naam is Nelleke van Bruggen ik ben 20 jaar en kom uit het prachtige dorpje Boskoop. Dit jaar ben ik jullie Commissaris Sociaal en daar heb ik heel veel zin in! Ik hoop vele leuke borrels en sociale evenementen voor jullie te organiseren, maar ik kijk met name uit naar de twee studiereizen die dit jaar georganiseerd gaan worden.


Zelf vind ik reizen erg leuk en hopelijk kan ik jullie net zo enthousiast maken. Naast reizen vind ik het leuk om films te kijken, te koken en met vrienden een terrasje te pakken. Voor een gezellige borrel of een avondje uit ben ik ook altijd te porren, iets wat goed past bij mijn functie.

Naast al deze leuke dingen studeer ik uiteraard ook nog. Dit jaar zal ik beginnen aan mijn derde jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Mijn interesses liggen zowel in het strafrecht als het privaatrecht. Mijn master heb ik daarom ook nog niet bepaald en daar hoop ik dit jaar achter te komen.


Ik heb onwijs veel zin om dit jaar samen met mijn bestuursgenoten de vereniging voor een jaar te mogen besturen. En hoop jullie allemaal een keer te spreken op een borrel of één van de andere activiteiten.

bottom of page