top of page

Kirsten Buursema

ab Actis

Mijn naam is Kirsten Buursema en ik ben dit collegejaar de ab Actis van Ad Informandum. Als ab Actis ben ik verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en mag ik hoofdredacteur zijn van ons verenigingsblad Ad Informatie.

 

Ik zal mezelf eerst even kort voorstellen. Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn vierde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid in Utrecht. Afgelopen jaar heb ik al een aantal vakken gevolgd van de minor Introduction to Criminology, en deze wil ik dit jaar graag afronden. Sinds het begin van mijn studie woon ik in Utrecht, maar mijn roots liggen in het zonnige en winderige Zeeland. Daar komt dan ook mijn liefde voor alles wat met strand en zee te maken heeft – minus kwallen – vandaan.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om podcasts te luisteren tijdens het wandelen en lees ik graag thrillers (en ook wel andere boeken). Daarnaast sport ik af en toe bij Olympos, maar pak ik liever thuis mijn sportmatje erbij, omdat Olympos zo ver fietsen is. Ik vind het heerlijk om politie- en ziekenhuisseries te kijken, maar heb nog geen enkele advocatenserie gekeken…misschien moet ik daar toch maar eens aan beginnen :)

 

Ik kijk er erg naar uit om mij komend jaar samen met mijn bestuur in te zetten voor de vereniging, de nieuwsbrieven te schrijven en met mijn commissie de Ad Informatie actueel en diepgaand te houden. Lijkt het je leuk om mee te schrijven aan de Ad Informatie, weet je een leuk onderwerp voor een artikel, wil je een gastartikel insturen of heb je een algemene vraag? Schroom dan niet om mij een mailtje te sturen!

 

Ik hoop je snel eens te zien op een borrel of activiteit!


bottom of page