top of page

Bryan van den Berg

Fiscus


Beste lezer,

 

Mijn naam is Bryan en ik ben 22 jaar oud. Momenteel vervul ik de functie van Fiscus binnen het XXXVIIIste bestuur van Ad Informandum.

 

Als Fiscus draag ik de verantwoordelijkheid voor de financiële aspecten van onze vereniging. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het opzetten van sponsorendeals en het aantrekken van nieuwe partners, wat ik met veel enthousiasme doe. Samen met de commissaris intern beheer ik ook de sociale media-accounts van Ad Informandum.

                         

Naast mijn betrokkenheid bij de vereniging werk ik als jurist bij een gerenommeerd juridisch adviesbureau. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, waar ik mijn passie voor sport uitleef. Ik speel ook gitaar en geniet graag van gezellige momenten met vrienden, onder het genot van een drankje.

 

Ik kijk enorm uit naar alles wat het komende jaar voor ons in petto heeft en hoop nieuwe ervaringen op te doen en interessante mensen te ontmoeten. Laten we er samen een geweldig jaar van maken, waarin we niet alleen veel leren tijdens onze activiteiten, maar ook volop genieten van onze borrels. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten tijdens een van onze bijeenkomsten!

 


bottom of page