top of page

Reiscommissie

Wij, Nelleke, Bryan en Chorouk, zijn dit jaar de leden van reiscommissie en organiseren de jaarlijkse reis naar dit keer het prachtige Marokko. 

Zo hebben wij tijdens de vergaderingen de gehele reis uitgestippeld. Van vliegreizen tot aan looproutes en de accommodaties. Wij zullen in deze reis een van de twee mooiste bestemmingen bezoeken in Marokko. Ook hebben wij de reis voorzien van hele leuke activiteiten. 

Tijdens het plannen van de reis brainstormen we over bestemmingen, accomodaties en natuurlijk het belangrijkste de activiteiten. Het leukste hieraan is dat iedereen met leuke en creatieve suggesties kan komen, niks is te gek. En daarbij hebben leden van de reiscommissie ook nog eens voorrang op een felbegeerd plekje voor de reis!

 

Elk jaar pakt Ad Informandum haar koffers om op studiereis te gaan. Deze reizen gaan gepaard met het risico hechte vriendschappen en nostalgische herinneringen op te lopen. Enkele van de tot verbeelding sprekende bestemmingen van de afgelopen jaren zijn onder andere Barcelona en New York City.

Algemene foto's promo (1).png
bottom of page