top of page

De eerste Ad Informatie-artikelen zijn klaar!

Het is eindelijk zo ver: de eerste artikelen van de Ad Informatie zijn af en worden binnenkort online geplaatst. Dit jaar gooien we het over een andere boeg. Hoofdredactrice Kirsten Buursema vertelt je meer over het proces en in welk opzicht de Ad Informatie er dit jaar anders uitziet.Lieve lezers, 


Na maanden hard werken is het eindelijk zo ver: het eerste artikel van de Ad Informatie komt online. Zoals een aantal van jullie al weten, zijn de artikelen dit jaar alleen online te vinden. We hebben gemerkt dat het bereik zo een stuk groter is en het is duurzamer om de edities niet allemaal te printen. We willen wel graag aan het einde van het jaar een fysieke editie publiceren. Wil jij deze graag thuis ontvangen? Schrijf je dan in via de algemene Ad Informatie pagina op de website!


Met de redactie hebben we veel gebrainstormd en elkaar geholpen tijdens het schrijfproces. Hier zijn mooie en interessante artikelen uit ontstaan! Doordat het geen fysiek blad is, had iedereen nog meer vrijheid tijdens het schrijven. Zo hebben Mohammed en Maud de Mallorca-zaak gevolgd, heeft Jessica zich laten inspireren door het vak Cybercrime en vertelt Salma je alles over de enkelband. 


Voordat de artikelen gepubliceerd worden, zal de Ad Informatieredactie zich eerst voorstellen. Dit kun je lezen in de volgende blogpost.


Veel leesplezier!


Namens de Ad Informatieredactie, 


Kirsten Buursema

h.t. ab Actis der Ad Informandum


Comments


bottom of page