top of page

ma 15 apr

|

Casablanca

Reis naar Marokko

De studiereis van 2024

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reis naar Marokko
Reis naar Marokko

Tijd en locatie

15 apr 2024, 08:00 – 20 apr 2024, 23:00

Casablanca, Casablanca, Marokko

Over de activiteit

In april reist onze mooie vereniging af naar Marokko! We zullen in twee plaatsen verblijven namelijk: Casablanca en Marrakesh! Inbegrepen is het hotel, de vliegtickets, vervoer en enkele activiteiten. De reis staat gepland in onze onderwijsvrije week van maandag 15 tot zaterdag 20 april 2024. Het belooft een mooie en interessante reis te worden. We zullen een bezoek brengen aan het Dar Si Said museum, het Bahia paleis, Hassan II Moskee en verschillende andere inhoudelijke activiteiten. En natuurlijk staan er ook genoeg andere tripjes op de planning, zoals een kamelentocht en een bezoekje aan de prachtige watervallen!

Praktische informatie

De eigen bijdrage voor de reis zal 250 euro bedragen. Hierbij zit in ieder geval het volgende inbegrepen: vliegtickets met handbagage en ruimbagage, overig vervoer, accommodatie, en een groot deel van de activiteiten.

Let er goed op dat de gegevens die je in het formulier invult volledig kloppen met wat er op je paspoort staat, deze gegevens zullen worden gebruikt voor de vliegtickets. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van zijn/haar gegevens. Als deze gegevens niet kloppen kan je niet op de vlucht worden toegelaten. Mocht je toch een vergissing hebben gemaakt, geef dat dan zo snel mogelijk door aan commsociaal@adinformandum.nl. Ook voor overige vragen kan je altijd hier naartoe mailen.

Met je inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden die gelden voor deze reis. Deze zijn te vinden op het inschrijfformulier. Je zal na het inschrijven een bevestigingsmail ontvangen, vergeet niet binnen 24 uur de aanbetaling van 50 euro over te maken. In het geval dat de reis al vol zit zal je hier zo spoedig mogelijk bericht over ontvangen.

Over de aanbetaling

Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld is deze verplicht om binnen 24 uur een voorschot van 50 euro over te maken naar Studievereniging Ad Informandum (NL16ABNA0556407792) t.v.v. Reis Marokko + naam. Hierbij bevestig je jouw deelname aan de reis.  Het overige deel van het bedrag als bedoeld in artikel 2.1, zijnde 200 euro, dient in één keer te worden voldaan. De betaling dient uiterlijk te zijn voldaan op vrijdag 29 maart 2024 naar Studievereniging Ad Informandum (NL16ABNA0556407792) t.v.v. Marokko+ naam.

De mail die je ontvangt na inschrijving

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld krijg je een mail met daarin aangegeven dat we je inschrijving in goede orde hebt ontvangen. Deze mail is echter geen bevestiging van deelname, aangezien je de in de mail genoemde stappen moet doorlopen om zo je inschrijving te voltooiien. Doe dit binnen 24 uur.

Indien je je inschrijving hebt voltooid, ontvang je van Nelleke van Bruggen, h.t. commissaris Sociaal, een mail met daarin de bevestiging van deelname aan de reis. Let wel, dit is geen geautomatiseerde mail en kan daarom even op zich wachten.

Over de informatie van de reis (te denken valt aan planningen, adressen etc. etc.) krijg je van Nelleke van Bruggen later mails.

Vragen

Voor vragen inzake de reis naar Marokko, algemene voorwaarden en het inschrijfformulier kan contact opgenomen worden met Nelleke van Bruggen, h.t. commissaris sociaal, via commsociaal@adinformandum.nl.

Voor technische problemen tijdens het inschrijven kan contact opgenomen worden met beheer@adinformandum.nl

Deel dit evenement

bottom of page