top of page

ma 17 apr

|

Kopenhagen

Reis naar Kopenhagen

De studiereis van 2023

De activiteit is volgeboekt.
Andere activiteiten bekijken
Reis naar Kopenhagen
Reis naar Kopenhagen

Tijd en locatie

17 apr 2023, 00:00 – 22 apr 2023, 00:00

Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken

Over de activiteit

In april reist onze mooie vereniging af naar het prachtige Kopenhagen, en daarbij zullen we ook een uitstapje maken naar Malmö, Zweden! Inbegrepen is uiteraard het hotel, de vliegtickets, vervoer en activiteiten. De reis staat gepland in onze onderwijsvrije week van maandag 17 tot zaterdag 22 april 2023. Het belooft een mooie en bijzondere reis te worden, met genoeg culturele, juridische en andere gezellige activiteiten. Zo zullen we bijvoorbeeld een bezoek plegen aan de Deense Supreme Court, de bijzondere Royal Danish Library en de Universiteit van Kopenhagen. En natuurlijk ontbreekt ook het welbekende en uiterst sfeervolle attractiepark Tivoli Gardens niet! 

Praktische informatie 

De eigen bijdrage voor de reis zal 280 euro bedragen. Hierbij zit in ieder geval het volgende inbegrepen: vliegtickets met handbagage en accessoire, overig vervoer, accommodatie, en een groot deel van de activiteiten.

Let er goed op dat de gegevens die je in het formulier invult volledig kloppen met wat er op je paspoort of identiteitskaart staat, deze gegevens zullen worden gebruikt voor de vliegtickets. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het correct aanleveren van zijn/haar gegevens. Als deze gegevens niet kloppen kan je niet op de vlucht worden toegelaten. Mocht je toch een vergissing hebben gemaakt, geef dat dan zo snel mogelijk door aan commsociaal@adinformandum.nl. Ook voor overige vragen kan je altijd hier naartoe mailen.

Met je inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden die gelden voor deze reis. Deze zijn te vinden op het inschrijfformulier.Je zal na het inschrijven een bevestigingsmail ontvangen, vergeet niet binnen 24 uur de aanbetaling van 80 euro over te maken. In het geval dat de reis al vol zit zal je hier zo spoedig mogelijk bericht over ontvangen.

Over de aanbetaling

Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld is deze verplicht om binnen 24 uur een voorschot van 80 euro over te maken naar Studievereniging Ad Informandum (NL16ABNA0556407792) t.v.v. Reis Kopenhagen + naam. Hierbij bevestig je jouw deelname aan de reis.  Het overige deel van het bedrag als bedoeld in artikel 2.1, zijnde 200 euro, dient in één keer te worden voldaan. De betaling dient uiterlijk te zijn voldaan op vrijdag 31 maart 2023 naar Studievereniging Ad Informandum (NL16ABNA0556407792) t.v.v. Reis Kopenhagen + naam.

De mail die je ontvangt na inschrijving

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld krijg je een mail met daarin aangegeven dat we je inschrijving in goede orde hebt ontvangen. Deze mail is echter geen bevestiging van deelname, aangezien je de in de mail genoemde stappen moet doorlopen om zo je inschrijving te voltooiien. Doe dit binnen 24 uur.

Indien je je inschrijving hebt voltooid, ontvang je van Dione Maarsen, h.t. commissaris Sociaal of van Anna Korevaar, h.t. Praeses, een mail met daarin de bevestiging van deelname aan de reis. Let wel, dit is geen geautomatiseerde mail en kan daarom even op zich wachten. 

Over de informatie van de reis (te denken valt aan planningen, adressen etc. etc.) krijg je van Dione Maarsen later mails. 

Vragen

Voor algemene vragen inzake de reis naar Kopenhagen kan contact opgenomen worden met Dione Maarsen, h.t. commissaris sociaal, via commsociaal@adinformandum.nl. 

Voor vragen inzake de algemene voorwaarden  en het inschrijfformulier kan contact opgenomen worden met Anna Korevaar, h.t. Praeses, via praeses@adinformandum.nl

Voor technische problemen tijdens het inschrijven kan contact opgenomen worden met beheer@adinformandum.nl

Deel dit evenement

bottom of page