top of page

vr 06 okt

|

Amsterdam

Ivy Advocaten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ivy Advocaten
Ivy Advocaten

Tijd en locatie

06 okt 2023, 14:00 – 16:00

Amsterdam, Teilingen 5, 1082 JP Amsterdam, Nederland

Over de activiteit

Ben je gepassioneerd door strafrecht en droom je ervan om inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden van een gerenommeerd advocatenkantoor? Dan is dit jouw kans! Ad Informandum nodigt je uit voor een exclusief kantoorbezoek bij Ivy Advocaten, een vooraanstaand advocatenkantoor gespecialiseerd in corporate defense. Ivy  Advocaten houdt zich onder andere bezig met ondernemingsstrafrecht en opereert zowel nationaal als internationaal.

Tijdens dit boeiende kantoorbezoek krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij Ivy. Je zult leren hoe Ivy Advocaten te werk gaat en wat het ondernemingsstrafrecht inhoudt. Als kers op de taart ga je zelf een zaak oplossen!

Naast het verrijken van je kennis biedt dit kantoorbezoek ook een uitgelezen kans om waardevolle connecties te leggen. Ontmoet professionals uit de branche, stel vragen en bouw een netwerk op dat je toekomstige carrière in het strafrecht kan stimuleren.

Plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt! Vergeet niet dat je je CV mee moet sturen bij inschrijving. Deze kan afzonderlijk gemaild worden naar fiscus@adinformandum.nl.

Voor vragen en aanmeldingen, neem contact op via fiscus@adinformandum.nl.

Deel dit evenement

bottom of page