top of page

ma 20 feb

|

Belle van Zuylenzaal, Academiegebouw

Driekhoekslezing

Verschillende sprekers belichten een overkoepelend thema vanuit drie perspectieven: strafrecht, privaatrecht en notarieel recht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Driekhoekslezing
Driekhoekslezing

Tijd en locatie

20 feb 2023, 19:00 – 21:30

Belle van Zuylenzaal, Academiegebouw

Over de activiteit

Op maandag 20 februari 2023 vindt de jaarlijkse Driehoekslezing van Ad Informandum, het Molengraaff Dispuut en Vevanos plaats. Tijdens de Driehoekslezing zullen verschillende sprekers een overkoepelend thema belichten vanuit drie perspectieven: strafrecht, privaatrecht en notarieel recht.

Dit jaar zal het thema ‘privacy en gegevensverwerking’ centraal staan. Verschillende vraagstukken zullen daarbij de revue passeren. De Driehoekslezing zal worden geopend door dagvoorzitter Jan Biemans, waarna drie verschillende sprekers vanuit een eigen expertise hun licht zullen laten schijnen op privacy en gegevensverwerking anno 2023. Houd onze social media goed in de gaten voor de onthulling van de sprekers!

De Driehoekslezing zal plaatsvinden op 20 februari 2023 in de Belle van Zuylenzaal van het Academiegebouw. De inloop zal aanvangen om 19:00 uur en om 21:30 uur zal de lezing afgelopen zijn, waarna we met zijn allen onder het genot van een drankje verder praten bij Bar Walden. Ben jij een all-round rechtenstudent die zich niet richt op maar één rechtsgebied? Schrijf je dan nu in!

Deel dit evenement

bottom of page