top of page

Sarah Timp

Fiscus

Mijn naam is Sarah Timp en ik ben aankomend jaar de Fiscus! Ik ben 20 jaar, kom uit Haarlem en woon al twee jaar in Utrecht. Ik heb twee jaar rechten gestudeerd en ben dit jaar begonnen met Liberal Arts & Sciences. Ik zal volgend jaar rechten afronden en daarna doorgaan met Liberal Arts & Sciences. 


In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, terrasjes te pakken en af en toe te sporten. Ik werk in Haarlem op het strand en ben nu op zoek naar een baantje in de horeca in Utrecht. Ik vind het leuk om te skiën en geef in de winter ook skiles in Zwitserland! Verder hou ik van reizen; zo heb ik deze zomer drie weken in Barcelona Summer School gevolgd!


Ik zal aankomend jaar als Fiscus verantwoordelijk zijn voor de boekhouding en het sponsor- en promotiebeleid. Ik zal dus veel samenwerken met onze Commissaris Extern Roos om kantoorbezoeken te organiseren en nieuwe sponsorovereenkomsten aan te gaan. Mochten je nog een goed idee hebben voor een samenwerking voor Ad Info, schroom niet om contact op te nemen! ;)bottom of page