top of page

Pim Molenaar

ab Actis

Mijn naam is Pim Molenaar en ben aankomend studiejaar de ab Actis van onze mooie vereniging. De nieuwsbrieven komen zoals jullie inmiddels weten dan ook van mijn hand, waardoor het een beetje raar voelt om me nu voor te stellen. Ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde bachelorjaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, daarnaast volg ik dit jaar een minor Journalistiek aan de VU.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn hobby’s bezig te zijn: zo schrijf en lees ik veel, bezoek ik regelmatig musea (het liefst modern) en schilder ik zelf ook wel eens. Stiekeme dromen van mij zijn dan ook om ooit eens met een eigen boek in Broese te liggen, of met een werk in het museum te hangen. Daarnaast wil ik later dolgraag eens meedoen aan de Slimste Mens, en kijk ik me een ongeluk aan films en series. Mijn favorieten zijn Reservoir Dogs en Better Call Saul, probeer ze eens! Mijn guilty pleasure zijn Omroep Max-programma’s: dit klinkt natuurlijk hartstikke suf, maar op een luie dag bestaat er niets beters. Met Het Mes Op Tafel, Ik Vertrek, Max Geheugentrainer, We Zijn Er Bijna, de lijst met pareltjes is eindeloos.

Het aankomende jaar kijk ik er enorm naar uit om van onze vereniging een gezellige, hechte en fijne plek te maken, nog meer dan dat het al is! We willen als bestuur dus echt een hechte groep gaan vormen met de leden, waarmee we al druk in de weer zijn. Op meer persoonlijk vlak hoop ik zowel de Ad Informatie als de tweewekelijkse nieuwsbrief naar een hoger plan te kunnen tillen: de Ad Informatie scherper, inhoudelijker en diepgaander; de nieuwsbrief laagdrempeliger en mooier. Heb je tips of verbeterpunten, laat ze vooral eens horen! Complimenten zijn ook welkom ;)bottom of page