top of page

Justus Chel

Praeses

Beste lezer, Beste lid,

 

Goed om te zien dat je je weg hebt gevonden naar onze vereniging en website! Mijn naam is Justus, ik ben 23 jaar oud, zit in mijn masterfase en ik zal dit jaar de functie van Praeses gaan vervullen. Voordat ik naar Ad Informandum kwam, was ik reeds actief bij de JSVU, URIOS en mijn studentenvereniging als lid en commissielid. Verder heb ik afgelopen jaar tevens een bestuursfunctie vervult bij het Aller Heiligen Convent (AHC). Ik ben verder werkzaam als griffier en griffiemedewerker bij het Gerechtshof Den Haag, waarnaast ik ook in de horeca bijklus als zzp’er.

 

Ik mijn vrije tijd reis ik veel door het land, zie ik mijn vrienden veel en pak ik her en der een borreltje of feestje mee. Ik luister graag naar alle soorten muziek en verdiep me graag in politieke filosofie. Ik ben overigens een geboren Bosschenaar, wat maakt dat er voor mij geen mooier feestfestijn bestaat dan carnaval. Voor foute en gouden hitjes zit je dus zeker goed bij me.

 

Aankomend jaar zal ik als Praeses toezien op de algemene leiding binnen de vereniging, waarbij ik het aanspreekpunt zal vormen voor externe partijen. Ik zal erop toezien dat de banden met onze zusterverenigingen goed blijft en dat het contact met de universiteit goed verloopt. Ik heb bijzonder veel zin in wat aankomend jaar gaat brengen en ik hoop dat jij dat enthousiasme deelt. Spreek me vooral aan als je vragen hebt of dingen wilt weten!

 

Met vriendelijke groet,

 

Justus Chel

h.t. Praeses

bottom of page